Clouds Filminin Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Dram türündeki bir yapım olan Clouds hakkında bilgileri topladık ve bir içerik haline getirdik. Bu yazımızda sizin için Clouds filminin konusunu, oyuncularını, incelemesini, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Clouds Filminin Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Clouds Filmi

Müzik temalı bir drama olan Clouds Disney+’ın yeni yapımlarından birisidir. Son zamanlarda çıkardığı yapımlarla oldukça dikkat çeken Disney+ servisi gün geçtikçe kütüphanesine yeni içerikler eklemektedir. Bu yazımızda bu yapımlardan birisi olan Clouds filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Clouds konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını, incelemesini ve hakkında bilinmesi gereken bilgileri derledik.

Clouds Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulmuştur. Oldukça kaliteli bir yapım olan Clouds filmi 2 saat 1 dakika uzunluğundadır.

clouds yayın tarihi


2. Güzel bir hikâyesi ve kaliteli müzikleri olan Clouds filmi izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur. Film Laura Sobiech’in Fly a Little Highe adlı kitabından uyarlanmıştır.

clouds izleyici yorumları


3. Filmin yazarlığını Kara Holden, Casey La Scala ve Patrick Kopka isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise daha önceden Jane the Virgin, Madam Secretary, My Last Days ve Filve Feet Apart yapımlarından bildiğimiz Justin Baldoni yapmıştır.

clouds yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Fin Argus, Neve Campbell, Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Tom Everett Scott, Lil Rel Howery, Summer H. Howell, Vivien Endicott Douglas, Dylan Everett ve Jason Mraz isimleri bulunmaktadır.

clouds oyuncuları


5. Bir gencin hayatı kendisinde görülen oldukça nadir bir hastalık olan kemik kanseri ile sarsılır. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra genç, son kalan zamanlarını güzel bir şekilde geçirmek ister.

clouds filminin konusu


6. Film bu gencin son kalan zamanlarında değerli bir şeyler yapmasını ve bunu yaparken de başkalarına ilham olmanın yolunu bulmasını anlatmaktadır.

clouds konusu


7. Dram türündeki güzel yapımlardan biri olduğunu düşündüğümüz Clouds filmi zaman ayrılması gereken bir yapımdır. IMDb’den aldığı 7,5’lik puanla da bunu kanıtlamıştır.

clouds imdb


Clouds Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

? Justin Baldoni tarafından yönetilen, çok geçmeden genç bir gencin gerçek hayatına dayanan ne güzel bir çaba. Sonunda trajik bir hikâye olmasına rağmen sağlıklı ve canlandırıcı. Özeti okurken biliyorsunuz kanserli bir ergen, kalp iplerini çekmeye mahkumdur. Ve bu film bunu sunar. Daha önce gördüğümüz eski yoldan gideceğinden korktum, ama bu çok iyi yapıldı ve gerçek hikâyelerden ilham alan şeyleri yenemezsin. Hoş bir şekilde şaşırdım. Disney her zaman kalbimi kazanıyor. Otuzlu yaşlarımda bile. L*** C.

? ‘Clouds’, milyonların kalbini çalacak bir duygusal biyografik film. Hikâye, kanser teşhisi konan genç bir müzisyenin hikayesi. Ancak müzik hobisine devam etmek için hayallerinin peşinden gidecek. Oyuncu kadrosu çok yetenekli; mekân çok iyi, sinematografi harika, müzik çok rahatlatıcı ve ortam çok muhteşem! Bozuklukları olan bir ana karakterin olduğu dramaları seviyorsanız, 'Clouds' kaçırmak istemeyeceğiniz tek film! M**** F.

? İyi hazırlanmış tonlarca doku çünkü bu film gerçekten duygusal olacak. Allah’ım bu film harika, doruk noktası sahnesini nasıl inşa ediyorlar, gerçekten harikaydı. Oyunculuk için şüphesiz mükemmel bir kadro, biz çok üzüldük. Bunun gerçek bir hikâye olduğunu bil, bu film ilham verici. Filmin süresini ilk gördüğümde kafamda 2 saat bu uzun ve belki sıkıcı olacak gibi, ama değil. 2 saat bunun için mükemmel bir süre, genel olarak film tavsiye edilir. H*** H.

? İçten içe öldüğümü sanıyordum ama bu film o kadar hareketli ki baştan sona ağladım. Bu film sırasında daha önce ağladığımdan daha fazla ağladım ve buna Nan’ımın cenazesi de dahil (Allah onun ruhunu korusun). Bu film, sizi bu hayatta sahip olduğunuz her anı en iyi şekilde değerlendirmeniz için motive ediyor ve çok susuz bırakıyor. F*** F.

? Bu film muhteşemdi. Babam beni yıllar önce şarkı bulutlarıyla tanıştırdı ve bu şarkı hâlâ çalma listemde var. Disney'in onun hakkında bir film yayınladığını görünce bu filmi izleyeceğim için çok heyecanlandım. Yolculuğunu izlemekten zevk aldım ve gerçek bir gözyaşı sarsıcıydı. Ancak uzun bir film ama izlemeye değer. Filmin güzel görünmesi için tüm iyi incelemelerin satın alındığını söyleyenleri boş verin. Yetenekli bir genç adam hakkında böylesine iç açıcı bir hikâye üzerine insanların yapacak daha iyi bir şeyleri olmadığını görmek beni sinirlendiriyor! J*** V.

? Bu film başından beri sert vurdu ve gelmeye devam etti. Tüm film boyunca ağladım ve sürekli bir heyecan trenindeydi. Uzun zamandır izlediğim en iyi film. Büyük bir teşekkür cesaretinden fazlasını söyleyemem. Bayıldım. A*** S.

? Bu inanılmaz bir hikâye hakkında çok güzel bir film, ağladım ve güldüm ama aynı zamanda çok ilham aldım. Justin Baldoni, Zach'in hikayesini onurlandırmak için harika bir iş çıkardı ve ayrıca daha iyi bir oyuncu seçilemezdi. Fin Argus, Sabrina Carpenter ve dahil olan herkes kesinlikle inanılmazdı. F*** s.

? Bu film kesinlikle inanılmazdı. Oyunculuktan hikâyeye, şarkılara kadar her şey mükemmeldi. Bir yandan film izlerken kaç kez ağladığımı sayabilirim ve bu listeye Clouds da eklendi. Gerçekten ilham verici bir hikâyeydi. Ayrıca, Zach'in gerçek eşyalarının filmin bir parçası olduğunu bilmek onu daha da özel kılıyor. A**** S.


Clouds Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram türündeki gerçek hayattan esinlenmiş bir hikâyeye sahip olan Clouds filminde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Clouds oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bilgiler.


Fin Argus - Zach Sobiech

Filmdeki başrol oyuncu olan Fin Argus bir Amerikalı müzisyen ve aktördür. Daha önceden Harvest, The Regulars, Summer 03, Virtual High ve The Gifted yapımlarında yer alan yakışıklı oyuncu gelecek vaat eden aktörlerden biridir. Fin Argus bu filmde kemik kanserine yakalanmış ve hayatı bir anda değişen Zach Sobiech karakterini canlandırmaktadır.

clouds zach


Neve Campbell - Laura Sobiech

Filmdeki önemli karakterlerden biri olan Neve Campbell bir Kanadalı aktristir. Kendisini Party of Five'da Julia Salinger ve Slasher filmi olan Franchise Scream'de Sidney Prescott olarak oynadığı rollerle tanıtan başarılı aktör kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Ayrıca Çığlık serisindeki başarılı performansıyla da sevilen aktör olan Neve Campbell Gökdelen, Castle in the Ground, An Amish Murder ve Sea Wolf yapımlarında yer almıştır. Neve Campbell bu filmde oğlu kemik kanserine yakalanmış ama onun her zaman arkasında duran Laura Sobiech karakterini canlandırmaktadır.

clouds laura


Sabrina Carpenter - Sammy Brown

Filmdeki bir diğer önemli karakter olan Sabrina Carpenter bir Amerikalı söz yazarı, şarkıcı ve aktördür. Daha önceden Girl Meets World, Work It, Adventures in Babysitting, Tall Girl ve Sessiz Kalma yapımlarında oynayan güzel oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Sabrina Carpenter bu filmde sevdiği kişi kemik kanserine yakalanmış olan ama onun her daim yanında duran Sammy Brown canlandırmaktadır.

clouds sammy

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.