Tatlı patates: Besleyici sebzelerden biri olan tatlı patates, C ve A vitaminiyle dolu ve fito-besinler açısından da zengindir.
Muz: En sağlıklı besinlerden biri olan muz, vitamin doludur.
Kabak: Bebekler için en iyi gıdalardan biri olan kış kabağını, dilerseniz fırınlayın, kaynatın ya da buharda pişirin ve biraz sebze suyun ekleyin sonra püre yapın.
Yoğurt: Bebeğiniz 6 aylıksa ve süte karşı alerjisi yoksa probiyotiklere başlamanın en iyi yolu evde mayalayacağınız yoğurttur.
Ev Yapımı Çorba: Ev yapımı sebze çorbası lezzetlidir ve sağlıklı bir çocuk yiyeceğidir.
Yaban Mersini: Lif, C ve A vitamini açısından zengin olan yaban mersininde bol miktarda antioksidan bulunuyor. Yaban mersini, kalp, gözler ve beyin gibi çocuk vücudunun her parçası için sağlıklıdır.
Yumurta: Çok fazla besin değeri ve protein için organik yumurtalar bulmaya çalışın. Ayrıca yumurtada Omega 3 yağ asitleri, kolin ve önemli bir B vitamini kaynağıdır.
Yulaf: Protein kaynağı olan yulaf ile çocuklarınıza kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Fitokimyasallar, E vitamini ile demir, çinko ve magnezyum gibi birçok mineral açısından da zengin olan yulafa biraz meyve veya bal ekleyerek tatlandırabilirsiniz.
Fasulye: Mucizevi gıdalardan biri olan fasulye 10 kat antioksidan içermektedir.
Avokado: Bebeğiniz için en mükemmel yiyecek olan avokadonun sindirimi ve hazırlaması kolaydır. Sadece kesin ve çocuğunuza yedirin.