LG GC-Q247CSBV Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Door in door özelliğiyle öne çıkan, telefona bağlanabilen LG GC-Q247CSBV buzdolabının tüm özelliklerini ve yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
LG GC-Q247CSBV Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

En şık gardırop tipi buzdolaplarından olan LG GC-Q247CSBV buzdolabı, içini gösteren cam penceresi ve ikili kapı sistemi olan door in door özelliği ile ilgi çekiyor. Bu sıra dışı model, geniş iç hacmiyle de kullanıcısını rahat ettiriyor. LG buzdolabı hakkında daha fazla detay öğrenmek için içeriğimize göz atın.

LG GC-Q247CSBV Buzdolabı Özellikleri

Net Kapasite642 Litre
Dondurucu Hacmi231 Litre
Soğutucu Hacmi411 Litre
Ölçü912x1790x738 mm
Yıllık Enerji Tüketimi479 kWh
Enerji SınıfıF
Soğutma TürüNo Frost
Buz YapıcıVar
Gösterge EkranıDijital
Ses Seviyesi39 dB
Amazon
Fiyatını Gör
LG
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

LG GC-Q247CSBV İnceleme

LG GC-Q247CSBV, İnstaview door in door özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Buzdolabının kapağını açmadan içerisini görmenizi sağlayan bu özelliği kullanmak için kapağa iki kez tıklamanız yetiyor. Aydınlanan buzdolabı, penceresi sayesinde içindekileri size gösteriyor. Akıllı telefon bağlantısı, içecek rafı ve nem dengesini ayarlayabileceğiniz sebzeliğiyle hayatı kolaylaştıran model, 642 litrelik hacmiyle geniş bir alan sunuyor.

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

  • 642 Litre Kapasite
  • İçecek Rafı
  • F Enerji Tasarrufu
  • 479 kWh Yıllık Enerji Tüketimi
  • No Frost Soğutma Türü
  • Door in Door Özelliği
  • 912x1790x738 mm Ölçü
  • 3 Kapılı

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

Gün içinde birçok kez buzdolabının kapağını açıp içine bakıyoruz. Peki, buzdolabının kapağını her açtığınızda soğuk hava kaybı yaşandığını biliyor muydunuz? Bu durum hem yiyecekler için hem de buzdolabının performansı için pek olumlu olmuyor. LG GC-Q247CSBV Buzdolabında bu sorun door in door özelliği ile çözülüyor. İnstaview door in door özelliği, sağ kapakta yer alan camlı bölümü ifade ediyor. Bu siyah bölüme iki kez tıkladığınızda dolabın içi aydınlanıyor ve pencereden dolabın içini görebilmeniz mümkün oluyor.

LG Door-in-Door özelliği sayesinde cam pencereli kapı tek başına açılabiliyor. Tüm kapağı açmadan buzdolabının içinden dilediğiniz şeyi alabilirsiniz. En çok kullandığınız yiyecek ve içecekleri bu kısma koyarak hem cam pencereden ürünlerinizi görebilir hem de basitçe onlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede enerjiden yüzde 40'a varan oranda tasarruf edebilirsiniz.

LG buzdolabında akıllı telefon bağlantısı özelliği de bulunur. Telefona bağlanabilen buzdolabınızı uzaktan da kontrol edebilirsiniz. Market alışverişi yaparken aldığınız yiyecekler için gereken uygun ortamı daha marketten çıkmadan telefonunuzdan ayarlayabilirsiniz.

LG GC-Q247CSBV Ölçüleri

LG GC-Q247CSBV Buzdolabı, 912x1790x738 cm ölçülerine sahiptir ve bu sayede geniş bir yiyecek depolama alanı sunar. Büyük mutfaklar ve kalabalık aileler için uygun olan model, 3 kapılı olarak gardırop tipinde üretilir.

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

LG GC-Q247CSBV Boyutları

Yükseklik1790 mm
Genişlik912 mm
Derinlik738 mm

LG GC-Q247CSBV Kapasite ve Hacim

LG GC-Q247CSBV toplamda 642 litre kapasiteye sahiptir ve bu kapasitenin 231 litresi dondurucu, 411 litresi soğutucu olarak kullanılır. Buzdolabının sol kısmı dondurucuya, sağ kısmı soğutucuya ayrılmıştır. Geniş dondurucu hacmiyle çok sayıda donmuş yiyecek kullananlar için idealdir.

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

LG GC-Q247CSBV Soğutucu ve Dondurucu Hacmi

Net Hacim642 L
Soğutucu Kapasitesi411 L
Dondurucu Kapasitesi231 L

LG GC-Q247CSBV Buzdolabı'nın iki taraflı kullanımı kullanıcıya büyük bir kolaylık sağlar. Buzdolabının sol tarafı derin dondurucu tarzında tasarlanmıştır. Sağ tarafı ise tamamen soğutucu olarak kullanılır. Bu sayede door in door özelliğini kullandığınızda soğutucudaki tüm yiyecekleri görmeniz mümkün olur.

LG GC-Q247CSBV Ayarları

LG GC-Q247CSBV Buzdolabının ayarını yapmanız için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Kapaktaki fridge tuşuna basarak soğutucu bölümünün sıcaklığını 4 dereceye ayarlayın.
  • Freeze tuşuna basarak dondurucu bölümünü ideal sıcaklık olan -19 dereceye getirin.
  • Hızlı dondurma özelliğini açmak için ekspress freeze tuşunu kullanın.
  • Sebze meyveler bölümünün havasını temizlemek için Hygiene fresh tuşuna basın.

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

LG GC-Q247CSBV Buzdolabı dahil diğer pek çok buzdolabı için ideal soğutucu sıcaklığı 2 ile 4 arasıdır, ideal dondurucu sıcaklığı ise -19 derecedir. Bu dereceler yaz ve kış mevsimi koşullarına göre bir iki derece farklılık gösterebilir.

LG GC-Q247CSBV Elektrik Tüketimi

LG GC-Q247CSBV, F sınıfı enerji verimliliğine sahiptir ve yılda 479 kWh elektrik tüketimi yapar. Door in door özelliği ile %41'e kadar daha az soğuk hava kaybı yapar ve inverter lineer kompresörü ile %32'ye kadar enerji tasarrufu sağlar.

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

LG GC-Q247CSBV Enerji Sınıfı

Enerji SınıfıF
Elektrik Tüketimi479 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
LG
Gardırop Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

LG GC-Q247CSBV Buzdolabı Yorumları

LG GC-Q247CSBV Özellikleri

? *** ***: Ürünü mağazada görerek buradan sipariş verdim fiyatlar 6 ayda ciddi arttı önceden almadığıma üzülüyordum, anlık bir indirimle biraz olsun uyguna aldım umarım mukavemetli çıkar da uzun yıllar kullanırız vaad edilen özellikleri çok iyi çünkü ince hesap firmasına teşekkürler 1 gün sonra yolladı.

? *** ***: Çok kaliteli çıktı aşırı iyi ve kullanışlı iyi ki lg.

? *** ***: Harika Bir ürün sadece ben 4 kapak diye biliyordum 2 kapak geldi soğutması ve buzdolabı çok iyi 2 hafta dursa sebzeler bozulmuyor.

? *** ***: Düşük enerji tüketimi, fonksiyonel ikili açılan kapak, büyük hacimli kullanışlı derin dondurucu kısmı ve instaview özelliği ile müthiş bir buzdolabı... Fiyatı biraz pahalı.

? *** ***: Door in door, sessizliği, büyüklüğü zaten malum ve herkesçe olumlu yorumlar yapılmış. Fazla bahsedilmeyen 2 özelliği daha var. 1.cisi dolapta zerre koku yok. Ürünleri açıkta bile kalsa koku birbirlerine sinmiyor. 2.cisi gardırop tip olupta 2 kapak olan fazla model yok bence bu da büyük avantaj. Kullanım açısından kesinlikle 4 kapaklılardan daha iyi.

? *** ***: Fiyat performans olarak tercih ettim, memnuniyet verici olduğunu gördüm.

? *** ***: Çok şık ve kullanışlı bir dolap. Keşke biraz daha ucuz olsaydı :)

? *** ***: İç hacmi oldukça yeterli bir buzdolabı. Door in door özelliği kolaylık ve enerji tasarrufu sağlıyor. Oldukça sessiz çalışıyor. Boyutları da bizim mutfağımız için uygundu.

? *** ***: Ef-sa-ne içi çok geniş mükemmel

? *** ***: Çok kullanışlı tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Özellikler
Profilo BD3086WDFDN İncelemeVestel NF48001 Kullananlar
Samsung RT46K6000WW YorumlarBosch KGN86AID1N Özellikler
Grundig GSND 6384 S KullananlarSamsung RF85K90127F İnceleme
LG GR-F802HLHU YorumlarSiemens KG76NAIF0N Teknik Özellikler

İçeriğimizin bu kısmında LG GC-Q247CSBV hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte LG GC-Q247CSBV hakkındaki sorular...

LG GC-Q247CSBV çok yakar mı?

Yılda 479 kWh elektrik tüketimi yapan LG GC-Q247CSBV, F sınıfı enerji verimliliğine sahiptir. Modelin geniş hacmi ve özellikleri göz önüne alındığında birçok buzdolabına göre daha az elektrik tüketimi yapar.

LG GC-Q247CSBV alınır mı?

LG GC-Q247CSBV buzdolabı, geniş aileler için uygun hacmi ve kullanışlı özellikleriyle kullanıcısını memnun etmeyi başarıyor. Sessiz çalışan buzdolabı, istenen her özelliği karşılayabiliyor. Bu sebeple alınabilecek en iyi buzdolaplarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.