Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Farklı özellikleriyle öne çıkan Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'nin tarifleri, kullanımı ve uygulaması hakkındaki tüm bilgileri sizin için derledik.
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Son zamanların favori pişirme ürünlerinden olan Airfryerlerin fiyatları giderek arttı. Fırsatı kaçırdım diye düşünüyorsanız üzülmeyin çünkü hala fiyatı uygun olan ve üstün performans gösteren ürünler var. Xiaomi Mi Smart Air Fryer onlardan biri. Fiyatı ortalamanın altında olan ürün, birçok özelliğiyle kullanıcısını memnun ediyor. Biz de içeriğimizde bu ürüne yer verdik ve cihazın tüm özelliklerini inceledik.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Özellikleri

Sıcaklık Aralığı40-200 C
Güç1500 W
Kapasite3.5 Litre
Boyut33,5 x 25,2 x 30,4 mm
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Smart Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l İnceleme

Xiaomi Mi Smart Airfryer 3.5l, diğer sıcak hava fritözleri arasında uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Küçük aileler için uygun olan cihaz, fazla yer kaplamıyor ve mutfak tezgahında dahi kendine yer bulabiliyor. 1500 watt gücüyle yemekleri kısa sürede pişiriyor ve maksimum 200 derece sıcaklığa çıkabiliyor. 360 derece hava sirkülasyonu yapan cihaz, yiyeceklerin dışının çıtır, içinin yumuşak olmasına olanak tanıyor. Birçok özelliği sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l ile ilgili tüm detaylar;

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Tasarım

Xiaomi Mi Smart Airfryer 3.5l sade ve şık tasarımıyla göz yormuyor. Beyaz renkte üretilen air fryerda kullanım modlarını ayarlayabileceğiniz yuvarlak bir ekran ve düğme yer alıyor. Sadece üzerindeki kontrol panelinden değil, aynı zamanda WİFİ bağlantısı ile telefondan da kontrol edilebiliyor. Küçük aileler için ideal olan model, mutfakta fazla alan kaplamıyor ve yerden tasarruf ettiriyor.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Ölçüleri

Ölçüleri33,5 x 25,2 x 30,4 cm
RenkBeyaz
Ağırlık3.9 kg

Xiaomi Mi Smart Air Fryer, yalnızda 3.9 kilo ağırlığa sahip olduğu için rahatça taşınabilir. Tezgahınızda onun için yer yoksa, cihazı farklı bir yere konumlandırabilir ve gerek duyduğunuzda prize daha yakın bir yere alabilirsiniz. Çıkarılabilir özelliğe sahip olan pişirme haznesi, temizlikte de kolaylık sağlar. Hazneyi çıkararak elde ya da makinede yıkayabilirsiniz.

Mi Smart Air Fryer 3.5l Kullanımı ve Kurulumu

Mi Smart Air Fryer 3.5l'nin kullanımı son derece kolaydır. Cihazı açmak için kontrol düğmesinin üzerindeki açma kapama tuşuna basmanız gerekir. Ardından cihazın fonksiyon ve sıcaklığını değiştirmek için sağa ve sola hareket edebilen düğmeyi çevirmeniz gerek. İstediğiniz pişirme ayarına geldiğinizde seçimi onaylamak için tuşa basmalısınız.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Cihazı satın alan birçok kişi "Xiaomi Airfryer ilk çalıştırma nasıl yapılır?" gibi sorular sormaktadır. Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'i ilk kez açarken güç düğmesine bastıktan sonra 30 saniye beklemelisiniz. Ardından karşınıza "Wi-Fi Etkinleştir" yazısı çıkacaktır. Burada "Evet" seçeneğine basarsanız Wi-Fi etkinleştirilecektir. Ardından cihazı ister kontrol tuşundan isterseniz de telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

Mi Smart Air Fryer 3.5l Uygulaması

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'i Wi-Fi özelliğiyle kullanmak için öncelikle Mi Home uygulamasını indirmeniz gerekir. Cihazı Wifi'ye bağladıktan sonra uygulama ekranının sağ altında yer alan "+" simgesine basmalısınız. Bu simgeye bastıktan sonra uygulama size yapmanız gereken komutları gösterecek. Komutları tamamladığınızda cihaz artık telefonunuza bağlanmış olacaktır.

Mi Home uygulaması üzerinden cihazınızı kontrol edebilir. Böylece cihazınıza uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

Mi Smart Air Fryer 3.5l Kapasite

Mi Smart Air Fryer 3.5l, 3.5 litrelik kapasiteye sahiptir ve küçük aileler için idealdir. Sepeti daha efektif kullanmak için ızgara tellerinden yardım alabilirsiniz. Bu teller sayesinde sepet iki katlı bir form kazanır ve daha çok yiyecek alabilir.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Mi Smart Air Fryer 3.5l Litre ve Kapasite

Kapasite3.5 Litre
Sıcaklık Aralığı40-200 C
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar

Mi Smart Air Fryer 3.5l'de 40 ile 200 derece arasında değişen sıcaklık ayarı bulunur. Cihazın çalışma fonksiyonları pişirilen yemeğe göre zaman ve sıcaklığını ayarlayabilir. Manuel modda sıcaklık ve zaman ayarını kendi isteğinize göre de yapabilirsiniz.

Mi Smart Air Fryer 3.5l Elektrik Tüketimi

Mi Smart Air Fryer 3.5l 1500 watt güçle çalışır ve saatte 1,5 kWh elektrik harcar. Günde 1 saat çalıştığında ayda 40 kWh elektrik tüketimi yapar. Bu oran cihazı her gün çalıştırmayacağınız düşünüldüğünde elektrik faturasında çok fazla yük eklemez.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Mi Smart Air Fryer 3.5l Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,50 kWh/saat
Güç1500 W
Voltaj220-240 V

Mi Smart Air Fryer 3.5l, 24 saate kadar akıllı programlama yapabilir ve dilediğiniz zaman diliminde yemeğinizi pişirebilir. 1500 wattlık gücü sayesinde yemekleri kısa sürede hazır hale getirir. Üstelik pişirme işlemi için zaman sınırı yoktur, cihaz 24 saat kesintisiz çalışabilir. Gövdesinde bulunan havalandırma delikleri cihazın fazla ısınmasını önler ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Tarifleri

Xiaomi Mi Smart Air Fryer tarifleri telefon uygulamasında yer alır. Uygulamada 100'den fazla akıllı tarif bulunur ve telefonunuzdan seçerek bu tarifleri kolayca uygulayabilirsiniz. Karışık sebze yemeği yapmak için 160 derecede 15 dakika yeterlidir. Elma dilim patates, 200 derece sıcaklıkta sadece 13 dakikada hazırlanabilir. Lezzetli bir kek yapmak yalnızda 30 dakikanızı alır.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'de yoğurt yapmak da mümkün. Yoğurt yapmak için öncelikle cihazı başlatarak ısıtmanız gerek. Ardından bir kabın içerisinde mayaladığınız sütü pişirme haznesine yerleştirin. Cihazı 40 derece sıcakta 8 saate ayarlayın. Sürenin sonunda yoğurdunuz hazır olacak.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Kutu İçeriği

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'nin kutu içeriğinde cihazla birlikte ızgara teli ve kullanım kılavuzu yer almaktadır. Cihazda kullanacağınız diğer aksesuarlar ayrıca satın alınabilir. Buna ek olarak cihazın sepetine sığabilen borcam ve kek kalıbı gibi pişirme ürünleri de kullanılabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Mi
Smart Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorum

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l Yorumlar ve Özellikleri

👤 *** ***: Annem için aldım, severek kullanıyor. Kurulumu ve kullanımı çok basit. Dışarıya hiç koku vermiyor. Sağlam paketlenmişti, herhangi bir sorun yaşamadık. Pazar günü sipariş verdim 3 gün içinde geldi.

👤 *** ***: Kendime daha önce aldım, ben çok memnun kaldım anneme de doğum günü hediyesi olarak aldım gerçekten çok güzel harika bir ürün koku yok yemekler çok leziz tavsiye ediyorum

👤 *** ***: Kızıma hediye almıştım , et yemeyen bir insan için yemek çeşitliliğini artıran çok gerekli bir ürün. Telefon uygulamasını indirdiğinizde de bir çok yemek tarifine ulaşabiliyorsunuz. Alın aldırın.

👤 *** ***: Birkaç yıldız daha olmalı o kadar çok kullanıyoruz ki hepsinde de gayet başarılı.. Eşime hediye almıştım iyi ki almışım tüm ev halkının sevgisini kazandı..

👤 *** ***: Yeni yerini aldı mutfağımın yıldızı geldi bugün et köfte ve patates yaptım çok memnun kaldı paketleme çok iyiydi sapasağlam elime ulaştı.

👤 *** ***: Philips ve xiaomi arasında kalmıştım kendime phlilips L modelini aldım. Babama da tek kişi olduğu için xiaomi aldım ama xiaomi çok daha başarılı ve genişlik olarak daha geniş şok oldum. Ayrıca ikisinde de deneme yaptım xiaomi kesinlikle daha hızlı pişiriyor. Kaliteleri aynı sadece xiaomi bir tık daha sesli onun dışında kesinlikle ben xiaomi almadığıma pişman oldum. İkisini de karşılaştırma şansım olduğu için alacak olanlara ve arada kalanlara kesinlikle xiaomi tavsiye ederim.

👤 *** ***: Gelir gelmez Tavuk kanat denedik, gerçekten dışarıda yediğimiz gibiydi. Fırında bu sonuçları alamıyoruz. Hızlı, minimum koku, sessiz, teknolojik ve güzel tasarımlı. Tefal actifryımız da vardı fakat dolapta çürüyordu. Bebekli bir aileyiz ve bu gerçekten mutfakta geçirilen zamanı azalttı. Düşünenlere tavsiye ederiz. Satıcı kendi kutusuna ek olarak köpük gibi korumayla kargoyu destekleyebilirdi. Allahtan alette bir problem çıkmadı. Tavuklar 25 dkda bi hale geldi

👤 *** ***: maalesef yorumlar affedersiniz sürü psikolojisi ile yazılmış gibi patatesi yarım saatte dahi kızartmıyor resmen çöpe gitti para da hayaller de.. beğenmedim hediye almıştım rezil oldum

👤 *** ***: Ürünü eşime doğum günü hediyesi olarak aldım ama ürün ya çok pişirip taş gibi yapıyor yada az pişirip içini çiğ bırakıyor ürünü 1hafta içinde iade etmek istediğinizde de iade kabul görmüyor daha önce çokça sipariş verdim ilk kez bir üründen memnun kalmadım bunun iadesini siz almazsanız Tüketici haklarına başvuracağım.

👤 *** ***: Çok isteyerek almıştım ama ilk kullanımda hiç beğenmedim sağlıklı dedikleri çiğ bırakması mı hiç beğenmedim maalesef çok yetersiz (tencerede kızartması gibi bi beklentim zaten yoktu ama çiğ sebzelerde patates de ölmüyor kıtır kıtır duruyor )

👤 *** ***: indirimden yakaladım Cidden adamlar yapmış abi bir damla yağ ile biber kızarttım Efsane oldu. Hazır dilimlenmiş buzlukta satılan patates denedim sıfır yağ ile Mükemmel oldu Kalabalık aileler için kullanımı zor olur Ama iki kişilik yada tek kişilik yaşayanlar için muhteşem bir şey ÷) Son zamanlarda kendime yaptığım en büyük iyilik Temizliği kolay Pratik Daha nolsun

👤 *** ***: Çocuklu bir annenin kendine alacağı en büyük hediye tam bir kurtarıcı.

👤 *** ***: Ürün mükemmel eşime doğum günü hediyesi olarak aldım bayıldı hemen patates kızartması yaptı efsane lezzetli arkasına balık yaptı pişmesi lezzeti harika mutlaka eşlerinize hediye alın yada aldırın bebeği olanlara müthiş sağlıklı ürünler pişiriyor satıcıda kargoda gayet iyi tavsiye ederim.

👤 *** ***: Çeyizime aldım İyi ki almışım o kadar pratik ve güzel bir ürün ki 10 dk da çoğu ürünü yapabiliyorsunuz ve yanacak mı ay karıştırayım derdi yok çok hoşuma gitti ürünü koy o sırada başka işini hallet mükemmel kolaylık sağlıyor sallaman gerekiyor arada sana uyarı veriyor telefona bağladım salondan doğru kapatabiliyorum.

İçeriğimizin bu kısmında Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Xiaomi Air Fryer 3.5 lt kaç kişilik?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l küçük aileler için uygundur ve cihazda maksimum 3 ile 4 kişilik yemek yapılabilir. Kalabalık sofralar için ızgara teli sayesinde pişirme sepetini daha iyi kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kısa sürede pişirme yaptığı için cihazı iki kez çalıştırarak daha çok yemek pişirebilirsiniz.
Xiaomi Mi Smart Air Fryer neler yapılabilir?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'de donmuş gıdaların buzu açılabilir, yoğurt yapılabilir, tavuk, et, balık, kek, sebze yemekleri, muffin, kurutulmuş meyve ve daha birçok yemek pişirilebilir. Cihazın uygulamasında 100'den fazla tarif yer alır.
Xiaomi airfryer içine borcam konur mu?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5l'nin içerisinde borcam konulabilir. Sepete sığabilecek her türlü pişirme ürününü cihazda kullanabilirsiniz. Ancak kullandığınız ürünün sıcaklığa dayanabilen yapıda olmasına dikkat etmelisiniz.

Xiaomi Airfryer çok elektrik yakar mı?

Xiaomi Airfryer saatte 1,5 kWh elektrik tüketimi yapar ve bu oran faturanıza çok fazla yük eklemez. Cihazı uzun saatler boyunca kullanmadığınız sürece elektrik tüketimi sizi eklemeyecektir. Ürün her gün 1 saatlik kullanımda ayda 40 kWh elektrik tüketimi yapar.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum