Xiaomi POCO X3 NFC İnceleme | Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Çin teknoloji devi Xiaomi’nin ekim ayında çıkarmış olduğu POCO X3 NFC akıllı telefonunu inceledik. İşte Xiaomi POCO X3 NFC teknik özellikleri ve fiyatı.
Xiaomi POCO X3 NFC İnceleme | Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi POCO X3 NFC

Fiyatı ve sahip olduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi POCO X3 NFC cep telefonunun özelliklerini sizler için liste haline getirdik. İçeriğimizde POCO serisinin amiral gemisi Xiaomi POCO X3 NFC'nin teknik özellikleri, kullanıcı deneyimleri, detaylı incelemesi ve fiyatı yer alıyor.

İşte yüksek performanslı Xiaomi POCO X3 NFC hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 732G
Ekran6.67 inç IPS LCD 1080x2400 (FHD+) Piksel
RAM6 GB
Depolama64 GB veya 128 GB
Arka Kamera64 MP + 13 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera20 MP
Batarya Kapasitesi5160 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriGri ve Mavi
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi Poco X3
NFC
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? işlemcisinin hakkını veriyor, oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. kamerası gayet yeterli,gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. tek elle kullanım biraz zor evet ama öyle çok büyük ya da ağır değil,2. gün alisirsiniz. stereo hoparlör var,müziği açınca titreşimini hissedebiliyorsunuz ancak öyle rahatsız edici bir durum yok. .. özetle bu fiyata alınabilecek birkaç telefondan biri,eğer aldığım telefon 2 3 sene beni götürsün performansi üzmesin , kamera da işimi görsün diyorsanız,dusunmeden alabilirsiniz Fatih B****.

? Ürün Mi Türkiye garantili geliyor, inanılmaz hızlı bir telefon snapdragon 860 varlığını her an hissettiriyor. Full oyun ve kullanımda şarj süresi 30 saati buluyor. Isınma problemi ben yaşamadım. Tuhaf yorumlar okudum arkadaşlar cihazın kullandığı işlemcinin farkında değiller galiba evet bu cihaz 5000 MH uzerinde bir batarya ile geliyor lakin çok güçlü bir işlemci mevcut şarj süresini 5 gün falan beklemek hata. Düşünüyorsanız piyasadaki amiral gemisi denilen telefonlardan çok çok daha iyi. Kamera benim için çok önemli değil fakat olağanüstü tatminkâr. Kaçırmayın derim pişman olmazsınız. Nalan Y.

İnceleme

1. Xiaomi POCO X3 NFC, Qualcomm Snapdragon 732G işlemcisini kullanmaktadır. Bu işlemci 8 çekirdekli olup 2.3 Ghz hızında çalışmaktadır. ARM Cortex-A76 ana işlemcisini bir adet yardımcı işlemci ile desteklemektedir.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

2. 6 GB Ram ve 128 GB dahili depolamayla satışa çıkarılan Xiaomi POCO X3 NFC akıllı cep telefonunu seçebileceğiniz 2 farklı hafıza seçenekli modeli mevcuttur. Dilerseniz dahili gelen hafızasını hafıza kartı takarak 256 GB’a kadar artırabilirsiniz.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

3. 800 Mhz frekansında çalışan Adreno 618 grafik işlemcisine sahip olan POCO, G özellikli işlemcisi sayesinde oyunlarda en iyi performansı almanızı sağlamaktadır.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

4. IPS LCD teknolojili 6.67 inç büyüklüğünde olan ekranı 120 hz yenileme hızına sahiptir. Bu ekran Corning Gorilla Glass 5 ile korunup 1080x2400 FHD piksel çözünürlüğünde görüntüleri sizlere sunmaktadır.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

5. Xiaomi POCO X3 NFC’nin arka kısmında yer alan 4 kamerası sırasıyla 64 MP + 13 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön kamerası ise ekrana gömülü şekilde tasarlanmış olup 20 MP çözünürlüğünde fotoğraf çekmenizi sağlamaktadır.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

6. Bu kameralar ile 4K videolar çekebilir veya HDR gibi birçok fotoğraf özelliğinden yararlanabilirsiniz. Xiaomi POCO X3 NFC’nin 91.25 % ekran gövde oranı bulunmaktadır. Çift stereo özellikli hoparlör sayesinde oyunların ve izlediğiniz görüntülerin sesini en iyi şekilde duyun.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

7. Xiaomi POCO X3 NFC, 165.3 mm boy, 76.8 mm en ve 9.4 mm kalınlık ölçülerine göre üretilmiştir. Telefonun çerçeve kısmı alüminyum malzemeden kapak tarafı ise cam görünümlü plastikten yapılmıştır. İki farklı malzeme ile tasarlanan cep telefonu 215 gram ağırlığa sahiptir.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

8. IPX3 ile IP5X sertifikaları sayesinde telefon suya ve toza karşı dayanıklıdır. Yan tarafa eklenen parmak izi okuyucusuyla beraber telefonu güvenli hale getirebilirsiniz. Xiaomi POCO X3 NFC’de gri ve mavi olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

9. 5160 mAh kapasiteli Lithium Polymer bataryası 33 W gücünde hızlı şarj desteklemektedir. Böylelikle telefonu 30 dakika içinde şarj ederek yeniden kullanabilirsiniz. Modelin kablosuz şarj desteği yoktur.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

10. Xiaomi POCO X3 NFC ile oyun deneyiminizi artıracak olan yüksek hassasiyetli titreşimler telefona eklenmiştir. Aynı zamanda sadece oyunlarda geçerli olan 240 Hz yüksek tazeleme oranı sizleri bekliyor.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

11. USB Type-C bağlantı tipini kullanan Xiaomi POCO X3 NFC’de Android işletim sistemi kullanılmaktadır. Kullanıcı arayüz kısmında ise MIUI For POCO mevcuttur.

Xiaomi Poco X3 NFC İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi TelefonlarXiaomi Mi 10 İnceleme

Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi POCO X3 NFC nasıl bir telefondur?

Güçlü işlemciye sahip Xiaomi POCO X3 NFC kamerası ve şarj süresi ile öne çıkıyor. Başarılı bir tasarıma sahip olan Xiaomi POCO X3 NFC'nin depolama ve RAM kabiliyeti de ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak donanımlardadır.

Xiaomi POCO X3 NFC suya dayanıklı mıdır?

IP53 sertifikasına sahip olan ve suya karşı dayanıklılığı olan Xiaomi POCO X3 NFC aynı zamanda içerisine toz taneciklerini de almıyor. Yani su sıçramaları ve benzeri durumlarda korkmanızı gerektirecek bir durum olmayacaktır.

Xiaomi POCO X3 NFC parmak izi nerede?

Muhteşem tasarımı ile fark yaratan Xiaomi POCO X3 NFC üstün donanımlarının yanı sıra güvenlik için parmak izi okuyucusuna da sahiptir. Parmak izi okuyucusunun konumu ise güç düğmesinin üzerinde yer almaktadır.

Xiaomi POCO X3 NFC kaç FPS?

Grafik gücü ve ayarları bakımından son derce üstün bir performans sunan Xiaomi POCO X3 NFC yüksek grafik ayarlarında 40-60 FPS, ortalama ayarlarda ise 60-110 FPS hızlara çıkabilmektedir.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.