Xiaomi Redmi Note 8 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Çin firması olan Xiaomi’nin uygun fiyatlı Redmi Note 8 akıllı telefonunu sizler için inceledik. İşte Xiaomi Redmi Note 8 teknik özellikleri ve fiyatı.
Xiaomi Redmi Note 8 Teknik Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Xiaomi Redmi Note 8

Fiyatına göre oldukça iyi bir performans gösteren Xiaomi Redmi Note 8’in donanım özelliklerini araştırdık ve liste haline getirdik. İçeriğimizde Xiaomi Redmi Note 8'in teknik özellikleri, kullanıcı deneyimleri, indirimli fiyatları ve detaylı inceleme bilgisi yer alıyor.

İşte Xiaomi Redmi Note 8 hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 665 (SM6125)
Ekran6.3 inç IPS LCD 1080 x 2340 FHD+
RAM4 GB ve 6 GB
Depolama64 GB ve 128 GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera13 MP
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriSiyah, Beyaz ve Mavi
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Fiyatına göre iyi bir telefon. Akıllı telefonunu, sosyal medya, internette sörf, youtube, bankacılık vb. için kullananlara şarjı 2 gün yeter. Ancak oyun için akıllı telefon arayanlar başka telefonlara bakabilirler. 4GB Ram yeterli oluyor. Kasma donma çok nadir de olsa yapıyor. 64GB hafıza orta seviye bir kullanıcı için yeterli. Fotoğraf ve video işi ile uğraşanlar için yeterli gelmeyebilir. Kutudan kulaklık çıkmadı. Çok güzel şeffaf bir kılıf çıktı. Yusuf U.

? Super bir telefon fiyatina gore cok iyi daha once hep iphone kullandim ve baska bir marka kullanamam saniyordum fakat cok yanilmisim samsunga iphone fazla para verecegine xiaomi al butun ihtiyaclarini karsiliyor fakat kamerasi bir iphone etmez bunuda solemeden edemiycem sonucta profesyonel fotografci degilseniz dusunmeden alabilirsiniz beyaz renk tercih edin bence mavi ve siyahida gordum beyaz en iyisi alacaklara tavsiyem beyazdir Can N***.

İnceleme

1. 8 çekirdekli Qualcom Snapdragon 665 yonga setini kullanan Xiaomi, ana işlemci tarafında 2.0 Ghz hızında çalışan Kryo 260 kullanmaktadır. Xiaomi Redmi Note 8 de performans kaybı yaşanmaması için 1 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

2. 4 GB Ram belleği ve 64 GB depolama ile satışa çıkan Xiaomi Redmi Note 8’i kendi isteğinize göre seçebileceğiniz farklı Ram veya depolama seçenekleri mevcuttur. Telefona hafıza kartı takarak depolama alanını 256 GB’a kadar artırabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

3. Adreno 610 grafik işlemcisi kullanan Xiaomi Redmi Note 8’in arka kısmında yer alan 4 kamerası sırasıyla 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Damla çentik tasarımıyla eklenen ön kamerası ise 13 MP çözünürlüğünde çekim yapabilmektedir.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

4. Kameraların sahip olduğu birçok özellikle fotoğraf çekebilir veya 30 fps 4K çözünürlükte video kaydı yapabilirsiniz. IPS LCD teknolojili 6.3 inç 1080 x 2340 Full HD ekranı canlı renklerle size en net görüntüyü sunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

5. Neredeyse çerçevesiz tasarıma sahip olan Xiaomi Redmi Note 8’in 80.98 % ekran gövde oranı vardır. Telefon 190 gram ağırlığında olup 158.3 mm boy, 75.3 mm en ve 8.4 mm ölçülerine göre tasarımı yapılmıştır.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

6. Metalik görünümlü plastik ve cam malzemeyle üretilen Xiaomi Redimi Note 8’in siyah, beyaz ve mavi renkli modellerini bulabilirsiniz. Telefonun arka kısmına eklenen parmak izi okuyucu sayesinde telefonun kilidini çok kısa sürede açabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

7. Su sıçramalarına karşı dayanıklı olan Xiaomi’nin toza dayanıklı yapısı yoktur. Telefona USB Type-C kablosuyla kolaylıkla bağlanabilirsiniz. 4000 mAh kapasiteli Lithium polymer bataryası 18 W hızlı şarj desteklemektedir.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

8. İşletim sistemi olarak Android kullanan Xiaomi Redmi Note 8, MI UI kullanıcı arayüzünü eklemiştir. Bu modelde yüz tanımlama, tek elde kullanım modu ve smart PA özellikleri bulunmaktadır. Telefonun arka kısmı Corning Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

9. Fiyatına göre birçok özelliği bulunan Xiaomi Redmi Note 8, ülkemizde 2.900 Türk Lirası ve 3.000 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi TelefonlarXiaomi Redmi Note 8 Pro
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Xiaomi Redmi Note 8'in arkası cam mı?

Redmi Note 8'in ön ve arka kasası cama yakın bir malzemeden üretilmiş olup gorilla glass 5 teknolojisi ile korunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8'de hangi işlemci var?

Xiaomi'nin amiral gemisi Xiaomi Redmi Note 8 Pro'da Mediatek işlemci olması akıllara Xiaomi Redmi Note 8'de hangi işlemcinin olduğu sorusunu getirdi. Xiaomi Redmi Note 8'de ise Snapdragon 655 8 çekirdekli işlemci bulunuyor.

Xiaomi Redmi Note 8 suya dayanıklı mı?

IP68 sertifikasına sahip olan ve suya karşı dayanıklı tasarlanan Xiaomi Redmi Note 8 aynı zamanda içerisine toz ve benzeri maddeleri geçirmiyor. Xiaomi Redmi Note 8 en şaşırtıcı özelliği ise 1,5 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca suya karşı direnç gösterebiliyor.

Xiaomi Redmi Note 8'in şarjı ne kadar gidiyor?

Günlük kullanımda ve ortalama performansla yapılan testlere göre Xiaomi Redmi Note 8 kolaylıkla 1 günü çıkarabilen bir bataryaya sahiptir.

Xiaomi Redmi Note 8 ne kadar sürede şarj olur?

Xiaomi Redmi Note 8'in kullanıcı yorumlarına göre tam olarak şarj olma süresi 1 saat 45 dakikadır.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.