Damla Colbay Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Kara Para Aşk isimli dizi ile geçen Damla Colbay, 14 Ocak 1992'de İzmir'de dünyaya geldi.
Damla Colbay Kimdir

Damla Colbay Biyografisi

İzmir'de dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Damla Colbay, kamera karşısına ilk kez Kara Para Aşk isimli dizide Demet karakterini canlandırdı. Genç oyuncu şu günlerde ise Hayat Mucizelere Gebe isimli dizide İnci karakterini canlandırmaktadır. 

damla2.jpg

Damla Colbay 2014'te Kara Para Aşk isimli dizide Demet karakterini canlandırdı. Nişanlısını önemli bir iş adamının arabasında geçirdiği kazada kaybeden Ömer ile babasını aynı trafik kazasında kaybeden Elif isimli genç bir kadının yllarının kesişmesini ve zamanla birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Tuvana Türkay, Tansu Taşanlar, Erkan Can ve Saygın Soysal yer aldı. Dizi iki sezon sonra ekranlara veda etti. 

 

damla3-001.jpg

 

Genç oyuncu Damla Colbay 2015'te ise Hayat Mucizelere Gebedir isimli dizide İnci karakterini canlandırdı.Dizi, küçük bir rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede suni döllenme ile hamile kalan İnci isimli genç bir kızın yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Damla Colbay, Hande Ataizi, Işıl Yücesoy, Salih Bademci, Yiğit Dikmen ve Burcu Binici yer aldı. 

2016 yılında yayınlanan İçerde televizyon dizisinde yer alan başarılı oyuncu, başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Sorel ve Çetin Toktemir'in rol aldığı dizide Eylem rolüne hayat verdi.

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2014-Kara Para Aşk
  • 2015-Hayat Mucizelere Gebe
  • 2016- İçerde

 

NeOldu.com / Özel Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.