Funda Güven Kimdir

2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Big Brother Türkiye ‘’ isimli programa katılan Funda Güven, 1984 yılında Çanakkale’de doğdu.
Funda Güven Kimdir

Funda Güven’in Biyografisi

1984 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen Funda Güven, eğitim hayatını tamamladıktan sonra İstanbul’da yaşamaya başladı. Eğitiminin ardından iş hayatına adım atan Güven, İş Güvenliği alanında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Funda Güven, küçük yaşlarda babasının da yönlendirmesi ile bir dönem Kick Box ile uğraşmıştır ve zaman zaman bu alanda aktivitelerde bulunmaktadır.

Giyim kuşam konuna çok önem verdiğini özellikle vurgulayan Güven, alış veriş konusunda da kendisini tutamadığını belirtmiştir.

Funda Güven, 2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Big Brother Türkiye ‘’ isimli yarışmaya katıldı. 100 gün sürmesi planlanan yarışma içerisinde 8 erkek ve 8 kadın yarışmacı bulunmaktadır. Yarışmayı ünlü sunucu Asuman Krause sunmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.