Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı Eşi ve Hakkında Bilgiler

Çıktığı televizyon programlarıyla ve yazdığı yazılarla tanınmayı başaran Rasim Ozan Kütahyalı'nın kim olduğu merak konusu oldu. İşte Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı eşi hakkında bilgiler.
Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı Eşi ve Hakkında Bilgiler

Özellikle Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli program ile Türkiye'de ün kazanan Rasim Ozan Kütahyalı, yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Rasim Ozan Kütahyalı'nın biyografisini hazırladık. İşte Rasim Ozan Kütahyalı kimdir ve Rasim Ozan Kütahyalı eşi kim? gibi soruların cevabı.


Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir

30 Nisan 1981 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelen Rasim Ozan Kütahyalı, lise eğitiminden sonra İstanbul’a yerleşti. Bilgi Üniversitesi’ne hukuk üzerine eğitim almaya başladı. Hukuk eğitimini yarıda bırakan Rasim Ozan Kütahyalı, Taraf Gazetesine yorum gönderdiği dönemde gazeteden, köşe yazarlığı teklifi alır. Böylelikle gazeteciliğe profesyonel anlamda ilk adımını atmıştır.

Taraf Gazetesine yolladığı yorumlarla kendinden uzun süre bahsettiren Rasim Ozan Kütahyalı, 2008’de Taraf gazetesiyle birlikte medyaya ilk adımını attı. 2011-2017 yılları arasında köşe yazarlığı yapan Rasim Ozan Kütahyalı, bundan önce Kanaltürk kanalında Ters Cephe isimli programda 2 yıl boyunca yorumculuk yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı nereli

2011’de Taraf’tan Takvim’e geçti. 2013’te ise Sabah Gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Televizyon sektörüne de adım atan Rasim Ozan Kütahyalı, Kanal T’de bir süre yorumcu olarak çalıştı. Ardından CNN Türk’te yayın danışmanlığı görevini üstlendi. Ardından Dinamit ve Derin Futbol isimli programlarda yorumcu olarak yer aldı. Özellikle Derin Futbol, adından en çok bahsettiren programı oldu.

Gazeteciliğinin yanı sıra yapım şirketinde de çalışan Rasim Ozan Kütahyalı, 2002’de Sinan Çetin ile tanışmasıyla Plato Film’de metin yazarlığı ve cast direktörlüğü yaptı. 2011 yılında Beyaz TV’de başladığı futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklar hakkında söylediği söz nedeniyle kanaldan ayrıldı ve kanala RTÜK tarafından ceza kesildi. Aradan geçen 2 yıl sonra yeniden kanala geldi tepkiler yüzünden ayrıldı. Daha sonra Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yaptı ve 2020 yılında Beyaz Futbol’daki yerini aldı. Programa gelmesinden dolayı Boşnaklar tepki gösterdi.


Rasim Ozan Kütahyalı Eşi

Rasim Ozan Kütahyalı Eşi

Rasim Ozan Kütahyalı, 2010’da gazeteci Nagehan Alçı ile hayatını birleştirdi. Bu evlilikten iki kız çocuğu dünyaya geldi. Çocuklarının ismi ise Ayşe Ela ve Betül Yasemin'dir. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Evet! Hepimiz Birimiz Birimiz Hepimiz İçin ve Ters Cephe olmak üzere 2 adet kitabı bulunurken, ayrıca Adam Mısın! isimli filmde rol almıştır. Rasim Ozan Kütahyalı twitter hesabı üzerinden 364 bin takipçiye sahiptir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.